Δυσμορφία στο πόδι μετά από εγχείρηση

  •  
  •  
  •  
  •  

ΕΡΩΤΗΣΗ

Γεια σας! Πριν από 5 μήνες σχεδόν το σκύλο μου το πάτησε αμάξι.Το πήγα επιγοντος  στο κτηνίατρο  και το δεξί του πόδι είχε  σπάσει γιαυτό χειρουργήθηκε και  έχει πλέον σίδερο στο κόκαλο .Τώρο το σκυλάκι μου είναι σχεδόν 7 μηνών και το πόδι  του έχει διαμορφωθεί  αρκετά και έχει γυρίσει  έχοντας ροή προς έξω .Το  πήγα στο κτηνίατρο πάλι  πριν από 1 εβδομάδα και μου είπε πως θα κρατήσει το σίδερο, ότι τον εξέτασε και δεν έχει το σκυλί πόνους οπότε δεν αφερεσε το σίδερο.Ωστόσο με προβληματίζει   πόλη καθώς το πόδι του έχει στραβώσει αρκετά.Ο κτηνιατρos μου είπε πως για να διορθωθεί    αυτό πρέπει να ξαναχειρουργηθεί   και η ενχίριση είναι πολύ ακριβή (3000 ευρώ ) ωστόσο  πρέπει να μινει και για 6 μήνες σε ιδικό κέντρο. Οπότε με συμβούλεψε να αφισεω όπως είναι τη κατάσταση. Τη πρέπει  όμως εγώ να κάνω; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας .

Άννα Μ..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γειά σας. Αν το σκυλάκι σας χρησιμοποιεί το πόδι του κανονικά, τρέχει,  παίζει,  πηδα, δεν δείχνει να έχει πόνο,  θα σύστηνα να μην το ενοχλήσεις.  Παρολο οτι έχει στραβώσει,  το κοκκαλο έχει ήδη φτιάξει απο μόνο του. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα αισθητικής όψης, οτι δεν φαίνεται ωραιο το ποδι ή ο τρόπος που περπατά και φαίνεται.
Το να μπεις στη διαδικασία να ξανακάνεις εγχείρηση, να 3ανασπάσεις κόκαλα κτλ, δεν θα το σύστηνα γιατι θα είναι ψυχοφθόρο και για σενα αλλα πιο σημαντικό για τον σκυλο σου που θα πρεπει να υποστεί τον ίδιο πόνο ξανά.
Απο την αλλη αν όντος πρόσεξες πόνο στο ποδι, ή να κουτσένει το πιο πιθανό να είναι η πλατίνα και τον ενοχλεί.  Μπορείς απλα να ζητήσεις απο τον κτηνίατρος σου την αφαιρέσει και ειναι σχεδον ανοδεινο. Αλλα για να σου πει δεν έχει πονο η συμβουλή μου και εμένα να το αφήσεις οπως έχει..

Κτηνίατρος Ευγενία Αντωνίου

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Your email address will not be published.


*