Υπεραγορές Ιωαννίδης – 27.9 Σάββατο μια Μέρα αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας!

  •  
  •  
  •  
  •  

Μια εβδομάδα πριν την Παγκόσμια Μέρα Ζώων (4 Οκτωβρίου), οι Υπεραγορές Ιωαννίδης, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους ευθύνης, ενισχύουν τη προσπάθεια του Nicosia Dog Shelter, αφιερώνοντας μία μέρα αποκλειστικά στους τετράποδους φίλους μας.

.

Το Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου από τις 15:00 έως τις 19:00 διοργανώνουν στην Υπεραγορά Ιωαννίδης στην Ανθούπολη, για πρώτη χρονιά, την εκδήλωση «We Love Pets». Ένα event που δίνει την ευκαιρία σε αδέσποτα σκυλάκια να βρουν σπιτικό.

Παράλληλα, έως και τις 4 Οκτωβρίου οι Υπεραγορές Ιωαννίδης προσφέρουν στο Nicosia Dog Shelter μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις ζωοτροφών Pedigree και Whiskas αλλά και των υπόλοιπων ζωοτροφών που βρίσκονται σε προσφορά.

Όσοι έχουν κατοικίδιο μπορούν να συνδυάσουν τα Σαββατιάτικα ψώνια με μια δωρεάν περιποίηση των τετράποδών τους φίλων από το The Nicosia Dog Spa, ενώ όσοι θα ήθελαν να νιώσουν την αλλόκοτη αγάπη που έχουν να προσφέρουν τα ζώα, μπορούν να υιοθετήσουν το σκυλάκι που θα… ερωτευτούν με την πρώτη ματιά.

Την πρωτοβουλία υποστηρίζουν οι ζωοτροφές Pedigree και Whiskas αλλά και η Κτηνιατρική Κλινική Ανδρέα Αρτεμίου, που τοποθετεί δωρεάν microchip στα σκυλάκια που θα υιοθετηθούν στη διάρκεια της εβδομάδας 27/9 – 4/10.

Σχετικά με τις Υπεραγορές Ιωαννίδης

Στις Υπεραγορές Ιωαννίδης κύριος σκοπός είναι η εξυπηρέτηση και ο σεβασμός στον καταναλωτή κάνοντας τα ψώνια του καθενός ευχάριστη εμπειρία. Προσφέροντας τη μεγαλύτερη ολοκληρωμένη ποικιλία επώνυμων προϊόντων σε σταθερά χαμηλές τιμές, όπως είναι και το σλόγκαν των υπεραγορών που λειτουργούν στους Άγιους Ομολογητές και τα δύο τελευταία χρόνια στην Ανθούπολη.

Σχετικά με το Nicosia Dog Shelter

To Nicosia Dog Shelter είναι ένας εγκεκριμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος αποτελείται από εθελοντές που αγαπούν τα ζώα.  Όλοι μαζί δουλεύουν σκληρά για να κάνουν τη ζωή των σκυλιών του καταφυγίου όσο πιο ευχάριστη γίνεται. Πάντα απώτερος στόχος όλων είναι να βρουν τα καλύτερα σπίτια, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή στα εγκαταλελειμμένα σκυλάκια.  Το μέχρι σήμερα σπουδαίο έργο του καταφυγίου Λευκωσίας καθώς επίσης και του Καταφυγίου Λάρνακας, οφείλεται στην γενναιοδωρία του κόσμου.

ΠΗΓΗ:WWW.SIGMALIVE.COM

Be the first to comment

Leave a Reply

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Your email address will not be published.


*